Logeren in de Tuinkamer

Ligging
Aan de monumentale Westfriese Omringdijk ligt het pittoreske dorpje Krabbendam; op fietsafstand van Bergen en Schoorl, bos, zee en duinen.
De gejaagdheid heeft op deze omgeving geen vat gehad. Het polderlandschap is weids, de dijk ligt verstild in het land. Korenvelden en weilanden, vreedzaam grazende koeien en schapen en duinen aan de horizon.
Daar aan de Westfriesedijk staat de Tuinkamer. Een idyllisch gastenverblijf dat grenst aan het huis van eigenaresse en gastvrouw Ellen Dieleman.
 
Omgeving
Een heerlijke beschutte tuin met druivenranken, bloemen en fruitbomen met een gastvrije eigenaresse die deze bijzondere plek graag met anderen wil delen. Al wandelend op de dijk, kun je genieten van een schitterend vergezicht op polderlandschap en duinen. En als dagafsluiting een adembenemende zonsondergang.
Kortom, een ideale plek voor mensen op zoek naar rust en ruimte.
  • Bos en duinen op 5 km
  • Schoorl 5 km
  • Schoorl aan zee 9 km
  • Bergen 10 km
  • Bergen aan zee 15 km

Indeling Tuinkamer 1

Deze Tuinkamer biedt plaats aan 1 tot 3 personen. De inrichting is basic en sfeervol. Het gastenhuis heeft zijn eigen entree. De woonkamer, met rondom ramen, is zowel ruim als intiem. Het licht en het hoge puntdak geven ruimte, het gastvrije interieur zorgt voor intimiteit.
Boven het eetgedeelte is een vide met 2 slaapplaatsen, te bereiken via een steile, open trap. Het zitgedeelte heeft schuifdeuren naar het terras en tuin. Het gastenverblijf beschikt over een apart keukentje. De eigen toilet/badkamer in de aanbouw van de oude dijkwoning is bereikbaar via een halletje waar u af en toe de gastvrouw kan tegenkomen.
 

Indeling Tuinkamer 2

Deze Tuinkamer biedt plaats aan 1 tot 2 personen. Het is een half vrijstaand huisje waarbij alle voorzieningen zich op de begane grond bevinden. Er is een gezellig zitje met uitzicht op het terras en de grote beschutte tuin, keuken met lades van stoer wit ingewassen eiken. Een eigen badkamer met slaapgedeelte achterin. Rondom zijn er ramen en het heeft tuindeuren zowel aan de oost- en westzijde. Hier bevindt zich ook het terras waar de hele middag de zon schijnt. Het huisje is gezellig en knus ingericht.

Verhuur
De Tuinkamers zijn te huur per week, midweek en langweekend. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.